49. LAHDEN KANSAINVÄLINEN URKUVIIKKO
9.–15.8.2021

Perjantai 13.8.2021,
klo 19.00
Möysän musaklubi, Lahti

SOULFUL with Boedecker//Brandão


Konsertit pidetään rajoitukset huomioon ottaen, joten huolehditaan, että tullaan vain terveinä konserttiin, käytetään maskeja sisätiloissa, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, pidetään 2 metrin välit toisiin ihmisiin ja kirjoitetaan yhteystiedot valmiiksi paperille jonotuksen välttämiseksi lipunmyynnissä.

Ohjelma:

Soulful with Boedecker//Brandão & Furaha on Hammond -soundilla maustettu Soulin, Gospelin ja rytmimusiikin finessiä parhaimmillaan! Hienoja musiikin klassikoita uudelleen sovitettuna ja kahdella vahvalla tulkitsijalla!

Urkuviikon kokoonpano:
Sakari Pitkäsalo, Hammond
Jori Kalliokuusi, Rhodes,
Marko Varis, rummut,
Jappe Vilponen, Basso
Pekka Virtanen, Kitarat

Bändin kapellimestarina toimiva Sakari Pitkäsalo on sovittanut lauluja juuri tätä tapahtumaa varten ja uskomme, että niitä sovituksia tullaan kuulemaan laajalti tapahtuman jälkeenkin. Ohjelmistossa on myös omaa tuotantoa.

Liput 20 € / lippu.fi ja tuntia ennen ovelta.

Johanna Boedecker on sielukas ja vahva, soul – ja gospel -vaikutteinen lahtelainen laulaja, joka on tehnyt musiikkia laajasti yli genrerajojen. Hän on toiminut ammattilaulajana jo yli kahden vuosikymmenen ajan, sekä Suomessa että USA:ssa. Lisäksi hän toimii laulunopettajana, mainosspiikkerinä ja dubbaajana. Johanna aloitti musiikin harrastamisen nelivuotiaana, aluksi instrumenttina oli laulun lisäksi viulu, myöhemmin kantele ja piano.

Sittemmin musiikista tuli hänelle ammatti ja häntä on kuultu vuosien varrella niin TV:ssä, livekeikoilla kuin äänitteilläkin. Tunnettujen artistien kanssa yhteistyötä on tehty mm. Jippu, Maija Vilkkumaa, Laura Voutilainen, Sami Saari, Jore Marjaranta, Kaija Koo, Nina Åström ja Maarit Hurmerinta. Johanna esiintyy taustalaulajana yli sadalla levyllä. Ensimmäinen sooloalbumi Joulurauha julkaistiin vuonna 2012.

Roberto Brandão tuli suomalasille tutuksi  Voice of Finland -semifinalististina vuodelta 2018. Hänen karismaattinen ja valloittava äänensä sai tähtivalmentajat yllättymään. Hän on erittäin vahva soul- gospel ja pop- musiikin tulkinnassa ja omaa erittäin kansainvälisen soundin.

Furaha tunnetaan Suomessa jo vuodesta 1985 soul-, funk- ja gospelmusiikista. Furaha aloitti aikanaan soittamalla instrumentaalimusiikkia ja on kehittynyt vuosien varrella

monipuoliseksi eri tapahtumien tarpeita palvelevaksi rytmimusiikin tuottajaksi. Furahan kokoonpano muunttuu tarvittaessa muutaman luottojäsenen välillä ja laulusolisteja & köörejä lisätään tarpeen vaatiessa.