Pressi kuvat

Esiintyjät

Kuva artistista

Barbara Dennerlein

Münchenissä syntynyttä Barbara Dennerleinia kiehtoi jo lapsena hammond ja niinpä kotiin ilmestyi legendaarisena pidetty  hammond B3 joululahjaksi Barbaralle. Tästä lähti Barbaran tutkimusmatka musiikin maailmaan ja hän alkoi jo 15-vuotiaana kierrellä soittamassa omia sävellyksiään yleisölle. Taiturimainen Barbara rikkoo rajoja niin instrumenttien kuin musiikin taiturimaisena tulkkina. 

Hammondin lisäksi Barbara Dennerlein rakastui mahtavaäänisiin urkuihin. Siitä lähtien hän on sykähdyttänyt yleisöä  ympäri maailman mm. omilla jazz-sävellyksillään, joissa mukana on aina myös hammond. Barbara on ahkera säveltäjä, sovittaja ja levyttäjä, joka uskaltaa rikkoa rajoja. Parhaillaan hän suunnittelee DVD:tä, jossa hän esiintyy uruilla ja hammondilla B3, joko soolona, duona, triona, kvartettina,  kvintettina tai täyden orkesterinauhoituksen säestämänä. Barbara käyttää mestarillisesti urkujen pedaaleja hyväkseen ja saa esiin instrumentin äärettömän voiman, varsinkin hänen omissa teoksissaan.  Tulos on henkeäsalpaava. Barbara Dennerlein vie kuulijat uuteen sointimaailmaan, jossa on sekoitus jazzia ja klassisia elementtejä.

Barbara Dennerlein on esiintynyt Yhdysvalloissa sekä ahkerasti Euroopan tärkeissä kirkoissa ja konserttisaleissa , joissa hän on enimmäkseen esittänyt omia sävellyksiään.

www.barbaradennerlein.com/en/ 

« Takaisin