Pressi kuvat

Esiintyjät

Kuva artistista

Ivan Terekhanov

 

Piearissa vuonna 2003 syntynyt Ivan Terekhanov aloitti kuusivuotiaana opiskella musiikkia  ja liittyi vuonna 2013  Glinka Choir Collegeen. Samana vuonna hän aloitti urkujen opiskelun Mariinsky teatterin pääurkurin Oleg Kinyaevin johdolla. Kinyaevin kuoltua Ivan jatkoi urkuopintojaan Irina Rozanovan johdolla. Ivan osallistui neljän vuoden aikana useisiin konsertteihin Pietarin kirkoissa ja konserttitaloissa.

Tammikuussa 2015 Ivan sai kolmannen palkinnon Moskovan kansainvälisessä urkukilpailussa. Hän on tehnyt kaksi kiertuetta Suomessa, Lahden Ristinkirkossa ja Asikkalan, Nastolan, Heinolan ja Kärkölän kirkoissa.

Ivan Terekhanov on esiintynyt aktiivisesti kiertueilla urkujen lisäksi Glinka Choir Collegen riveissä Suomessa, Ruotsissa sekä  Shotsin paraolympialaisten päättäjäisjuhlassa vuonna 2014.

Ivan on innostunut myös sävellystyöstä professori Rogalovin johdolla. Ivanin ensimmäinen sävellys valmistui 2016 ja se julkaistiin musiikkikalenterissa ”Nuorten säveltäjien teoksia”. Samana vuonna Ivan esitti omia teoksiaan Suomessa.  Ivan osallistuu vuosittain kansainväliselle festivaalille ”Avant-gardesta nykypäivään” . 

Ivan Terekhanov jatkaa edelleen opintojaan Glinka Choir Collegessa Pietarissa.

« Takaisin